Frisörer i Krokom

Annons:
Hitta frisör i Krokom - duktiga och erfarna frisörer i Krokom som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Krokom som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Krokom

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Krokom som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Krokom för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Christina & Inger Klippare
Genv. 1
835 31 KROKOM


Salong Familjeklippet
Aspåsv. 34
835 32 Krokom


Studio Hn I Jämtland AB
Offerdalsv. 3
835 32 Krokom

Annons:

Håruppsättning i Krokom

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Krokom så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Krokom så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Krokom som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Krokom

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Krokom varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Krokom innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Krokom

I Krokom fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Krokom. Nedan finns en del övrig fakta om orten Krokom:

Krokom är en tätort i Jämtland och centralort i Krokoms kommun, Jämtlands län belägen cirka 20 km nordväst om Östersund utmed E14. Krokom är en arbetspendlingsort till Östersund. Den dominerande arbetsgivaren i Krokom är Krokoms kommun och Jämtlands läns landsting.

Yta: 262,86 hektar
Invånarantal: 2277, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Krokom om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Krokom fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Krokom. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Krokom rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.