Frisörer i Kälarne

Annons:
Hitta frisör i Kälarne - duktiga och erfarna frisörer i Kälarne som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Kälarne som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Kälarne

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Kälarne som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Kälarne för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hos Kicki
Stationsv. 10
840 64 Kälarne

Annons:

Håruppsättning i Kälarne

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Kälarne så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Kälarne så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Kälarne som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Kälarne

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Kälarne varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Kälarne innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Kälarne

I Kälarne fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Kälarne. Nedan finns en del övrig fakta om orten Kälarne:

Kälarne är en tätort i Bräcke kommun. Från Kälarne kommer centerpartisten Anders W Jonsson (född 1961). Anders är riksdagsledamot för Gävleborgs län sedan 2010. Skådespelaren Rolf Lassgård är född i byn Svedjelandet i närheten av Kälarne.

Yta: 144,61 hektar
Invånarantal: 451, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Kälarne om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Kälarne fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Kälarne. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Kälarne rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.