Frisörer i Järpen

Annons:
Hitta frisör i Järpen - duktiga och erfarna frisörer i Järpen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Järpen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Järpen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Järpen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Järpen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

hos Nettan Herr & Damfrisör
Strandv. 7
830 05 Järpen


Salong Smulan
Hallonstigen 5
830 05 Järpen


Ullas Damfrisering
Hantverkshuset
830 05 Järpen

Annons:

Håruppsättning i Järpen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Järpen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Järpen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Järpen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Järpen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Järpen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Järpen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Järpen

I Järpen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Järpen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Järpen:

Järpen är en tätort i Jämtland samt centralort i Åre kommun. Orten är belägen vid Järpströmmens mynning i Liten 25 kilometer öster om Åre och 73 kilometer väster om Östersund, med knappt 1 500 invånare. Järpen hyser ruinerna av en skans vid namn Hjerpe Skans.

Yta: 217,14 hektar
Invånarantal: 1408, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järpen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Järpen fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Järpen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Järpen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.