Frisörer i Hoting

Annons:
Hitta frisör i Hoting - duktiga och erfarna frisörer i Hoting som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Hoting som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hoting

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hoting som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hoting för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hoting Frissan
Stationsg. 1
830 80 Hoting


Hårknuten
Rossöv. 15
830 80 Hoting

Annons:

Håruppsättning i Hoting

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hoting så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hoting så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hoting som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hoting

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hoting varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hoting innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hoting

I Hoting fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hoting. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hoting:

Hoting är en tätort i Ångermanland, som sedan 1974 ligger i Strömsunds kommun, Jämtlands län. Hoting ligger omkring 50 kilometer nordost om Strömsund, och har omkring 700 invånare. Orten, som ligger vid Inlandsbanan och Europaväg 45, är ett stationssamhälle och en industriort.

Yta: 127,16 hektar
Invånarantal: 667, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hoting om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hoting fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hoting. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hoting rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.