Frisörer i Hede

Annons:
Hitta frisör i Hede - duktiga och erfarna frisörer i Hede som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Hede som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hede

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hede som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hede för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Rörelseverkstán
Läkarg. 10
840 93 Hede


Marie Helena Elisabeth Persson
Hedeviken 256
840 93 Hede


Hårhagen
Storg. 9
840 93 Hede


Snöängeln AB
Storg. 9
840 93 Hede

Annons:

Håruppsättning i Hede

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hede så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hede så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hede som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hede

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hede varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hede innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hede

I Hede fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hede. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hede:

Hede är en tätort i Härjedalens kommun och kyrkbyn i Hede socken i landskapet Härjedalen. Riksväg 84 passerar genom Hede. I Hede har det funnits flera industrier genom tiderna. Vid Halfari kraftverk utvinns energi genom vattenkraft.

Yta: 162,58 hektar
Invånarantal: 741, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hede om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hede fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hede. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hede rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.