Frisörer i Hammerdal

Annons:
Hitta frisör i Hammerdal - duktiga och erfarna frisörer i Hammerdal som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Hammerdal som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hammerdal

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hammerdal som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hammerdal för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Zalongen
Storg. 40
830 70 HAMMERDAL


Salong Helskön
Storg. 40 C
830 70 HAMMERDAL


Håkansson, Gertrud Madeleine
Häradsv. 50
830 70 HAMMERDAL


Hårfager
Häradsv. 50
830 70 HAMMERDAL


Håkans Herrfrisering
Storg. 63
830 70 HAMMERDAL


Salong Utrikes
Storg. 40
830 70 HAMMERDAL

Annons:

Håruppsättning i Hammerdal

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hammerdal så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hammerdal så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hammerdal som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hammerdal

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hammerdal varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hammerdal innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hammerdal

I Hammerdal fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hammerdal. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hammerdal:

Hammerdal är en tätort i Strömsunds kommun, Jämtland, Jämtlands län. Orten är belägen vid Hammerdalssjön, omkring 30 km söder om centralorten Strömsund. Orten består ursprungligen främst av byarna Åsen och Mo, där den senare även är kyrkbyn i Hammerdals socken.

Yta: 229,41 hektar
Invånarantal: 974, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hammerdal om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hammerdal fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hammerdal. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hammerdal rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.