Frisörer i Hammarstrand

Annons:
Hitta frisör i Hammarstrand - duktiga och erfarna frisörer i Hammarstrand som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Hammarstrand som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hammarstrand

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hammarstrand som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hammarstrand för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Lena Ljung Falk & Kristin Höög
Boback
840 70 HAMMARSTRAND

Annons:

Håruppsättning i Hammarstrand

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hammarstrand så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hammarstrand så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hammarstrand som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hammarstrand

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hammarstrand varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hammarstrand innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hammarstrand

I Hammarstrand fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hammarstrand. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hammarstrand:

Hammarstrand är en tätort i östra Jämtland och centralort i Ragunda kommun, Jämtlands län. Hammarstrand ligger vid Indalsälven, omkring 100 kilometer sydost om Östersund och 130 kilometer nordväst om Sundsvall. Hammarstrand ligger mitt i det som förr kallades Ragundaskogen

Yta: 222,48 hektar
Invånarantal: 1052, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hammarstrand om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hammarstrand fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hammarstrand. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hammarstrand rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.