Frisörer i Hackås

Annons:
Hitta frisör i Hackås - duktiga och erfarna frisörer i Hackås som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Hackås som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hackås

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hackås som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hackås för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hos Annica Herr- o. Damfrisering
Stationsv. 1
830 23 Hackås

Annons:

Håruppsättning i Hackås

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hackås så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hackås så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hackås som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hackås

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hackås varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hackås innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hackås

I Hackås fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hackås. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hackås:

Hackås är en tätort i Bergs kommun, ett stationssamhälle och kyrkbyn i Hackås socken i södra Jämtland. Hackås ligger mellan sjöarna Storsjön och Näkten, cirka 40 km söder om Östersund och vid Inlandsbanan. Utanför Hackås sker övergången mellan Sannsundet i norr och Södra Storsjöflaket i söder.

Yta: 91,88 hektar
Invånarantal: 480, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hackås om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hackås fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hackås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hackås rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.