Frisörer i Gällö

Annons:
Hitta frisör i Gällö - duktiga och erfarna frisörer i Gällö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Gällö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Gällö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Gällö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Gällö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Kinas Salong
Revsundsv. 28 A
840 50 Gällö


Gällö Herr- och Damfrisering Alice Bloom
Revsundsv. 24
840 50 Gällö

Annons:

Håruppsättning i Gällö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Gällö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Gällö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Gällö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Gällö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Gällö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Gällö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Gällö

I Gällö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Gällö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Gällö:

Gällö är en tätort i Bräcke kommun. Gällö ligger cirka 20 km nordväst om Bräcke och genomkorsas i öster av E14 samt av järnvägen Mittbanan (Ånge–Östersund). Närmaste stad är Östersund, cirka fem mil åt nordväst.

Yta: 122,52 hektar
Invånarantal: 725, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Gällö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Gällö fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Gällö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Gällö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.