Frisörer i Funäsdalen

Annons:
Hitta frisör i Funäsdalen - duktiga och erfarna frisörer i Funäsdalen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Funäsdalen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Funäsdalen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Funäsdalen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Funäsdalen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Skott Rihpa Gunrid
Åkerv. 28
840 95 FUNÄSDALEN


Fjällsols Frisersalong
Rörosv. 33 A
840 95 FUNÄSDALEN


Maries Klippstuga
Rörosv. 25
840 95 FUNÄSDALEN


Ulla Sjösten M.E.F.
Torpstigen 8
840 95 FUNÄSDALEN


Gunrids Frisering
Åkerv. 28
840 95 FUNÄSDALEN

Annons:

Håruppsättning i Funäsdalen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Funäsdalen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Funäsdalen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Funäsdalen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Funäsdalen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Funäsdalen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Funäsdalen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Funäsdalen

I Funäsdalen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Funäsdalen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Funäsdalen:

Funäsdalen (sydsamiska: Bienjedaelie) är en tätort i västra Härjedalens kommun i Sverige, nära Røros bortanför norska gränsen. Funäsdalen är en centralort i skidområdet Funäsfjällen, vilket består av Ramundberget, Tänndalen, Tännäskröket (Tännäs) och så Funäsdalen.

Yta: 175,45 hektar
Invånarantal: 890, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Funäsdalen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Funäsdalen fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Funäsdalen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Funäsdalen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.