Frisörer i Frösön

Annons:
Hitta frisör i Frösön - duktiga och erfarna frisörer i Frösön som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Frösön som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Frösön

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Frösön som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Frösön för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frösöklippen
Hornsg. 15
832 42 Frösön


Trollfrissan
Fröjav. 29
832 47 FRÖSÖN


Frisyrverkstan I Jämtland AB
Frösöv. 24
832 43 FRÖSÖN


Salong Emelle
Frösöv. 19
832 43 FRÖSÖN


Guldkustens Hårvård
Böle 190
832 93 Frösön


Palmberg, Mia
Hornsg. 9 B
832 42 Frösön


Möller, Harriet Kristina
Frösöv. 13
832 43 FRÖSÖN


Serifes Frisörsalong
Frösöv. 18
832 43 FRÖSÖN


L.J.S. Morad
Bergsg. 6 C
832 41 FRÖSÖN


Hår Ateljén Ulrika Kandel
Sikv. 89
832 53 Frösön


E Englund , Pernilla
Regnbågsv. 3
832 53 Frösön


Guns Damfrisering
Bergsg. 23
832 41 FRÖSÖN

Annons:

Håruppsättning i Frösön

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Frösön så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Frösön så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Frösön som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Frösön

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Frösön varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Frösön innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Frösön

I Frösön fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Frösön. Nedan finns en del övrig fakta om orten Frösön:

Frösön är den största ön i Storsjön, Jämtland. Namnet är efter guden Frö. På jämtska kallas ön för Frösöya. Det är Sveriges tjugosjunde största ö och den tionde största av Sveriges insjööar.

Yta: 41 km2
Invånarantal: 11560, år 2014

Här kan du ta del av mer information om orten Frösön om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Frösön fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Frösön. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Frösön rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.