Frisörer i Föllinge

Annons:
Hitta frisör i Föllinge - duktiga och erfarna frisörer i Föllinge som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Föllinge som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Föllinge

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Föllinge som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Föllinge för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårfixören
Lägdenv. 11
830 60 FÖLLINGE

Annons:

Håruppsättning i Föllinge

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Föllinge så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Föllinge så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Föllinge som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Föllinge

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Föllinge varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Föllinge innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Föllinge

I Föllinge fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Föllinge. Nedan finns en del övrig fakta om orten Föllinge:

Föllinge (jämtska: FöLing) är en tätort i Krokoms kommun i Jämtland och kyrkbyn i Föllinge socken, belägen omkring 65 kilometer norr om Östersund.

Yta: 150,38 hektar
Invånarantal: 485, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Föllinge om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Föllinge fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Föllinge. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Föllinge rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.