Frisörer i Fåker

Annons:
Hitta frisör i Fåker - duktiga och erfarna frisörer i Fåker som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Fåker som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fåker

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fåker som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fåker för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Lust & Fägring
Olle-jänsv. 50
830 22 FÅKER

Annons:

Håruppsättning i Fåker

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fåker så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fåker så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fåker som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fåker

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fåker varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fåker innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fåker

I Fåker fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fåker. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fåker:

Fåker är en småort i Näs socken i sydvästra delen av Östersunds kommun i Jämtlands län. Fåker station är en station längs inlandsbanan. Namnet Fåker kommer från fóa som betyder rävhona på fornvästnordiska och akr som betyder åker på fornnordiska.

Yta: 21 hektar
Invånarantal: 197, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fåker om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fåker fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fåker. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fåker rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.