Frisörer i Dvärsätt

Annons:
Hitta frisör i Dvärsätt - duktiga och erfarna frisörer i Dvärsätt som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Dvärsätt som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Dvärsätt

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Dvärsätt som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Dvärsätt för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårverkstan Ann-Christin
Dvärsättsv. 72
835 41 Dvärsätt

Annons:

Håruppsättning i Dvärsätt

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Dvärsätt så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Dvärsätt så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Dvärsätt som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Dvärsätt

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Dvärsätt varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Dvärsätt innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Dvärsätt

I Dvärsätt fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Dvärsätt. Nedan finns en del övrig fakta om orten Dvärsätt:

Dvärsätt är en tätort i Krokoms kommun, Jämtlands län. Orten ligger ca 3 km söder om Krokom och 16 km nordväst om Östersund vid Storsjöns utlopp i Indalsälven. Mittbanan har sin sträckning genom byn tillsammans med Länsväg Z 611.

Yta: 41,32 hektar
Invånarantal: 461, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Dvärsätt om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Dvärsätt fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Dvärsätt. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Dvärsätt rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.