Frisörer i Duved

Annons:
Hitta frisör i Duved - duktiga och erfarna frisörer i Duved som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Duved som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Duved

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Duved som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Duved för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Looks Hairfashion
Karolinerv. 10
830 15 DUVED

Annons:

Håruppsättning i Duved

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Duved så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Duved så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Duved som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Duved

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Duved varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Duved innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Duved

I Duved fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Duved. Nedan finns en del övrig fakta om orten Duved:

Duved är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland, också en vintersportort som sedan år 1985 ingår i Åres turistdestination med tillhörande liftsystem. I orten finns bland annat en skola (F–9) och en kyrka. Duved har närmare 700 bofasta invånare.

Yta: 98,85 hektar
Invånarantal: 663, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Duved om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Duved fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Duved. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Duved rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.