Frisörer i Bräcke

Annons:
Hitta frisör i Bräcke - duktiga och erfarna frisörer i Bräcke som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Bräcke som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bräcke

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bräcke som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bräcke för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Klipp Till
Riksv. 25 B
840 60 Bräcke


Märit Olssons Herrfrisering
Furuhagsv. 8
840 60 Bräcke


Salong Britt-Marie
G. Nyhemsv. 2
840 60 Bräcke


Lemon, Karin Solveig Desirée
Riksv. 17
840 60 Bräcke


Shirleys Salong
Riksv. 25 A
840 60 Bräcke

Annons:

Håruppsättning i Bräcke

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bräcke så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bräcke så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bräcke som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bräcke

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bräcke varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bräcke innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bräcke

I Bräcke fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bräcke. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bräcke:

Bräcke är en tätort och centralort i Bräcke kommun, Jämtlands län, tillika kyrkort i Bräcke socken i Jämtland. Samhället ligger 70 km sydöst om Östersund alldeles intill Revsundssjön och vid Norra stambanan.

Yta: 200,24 hektar
Invånarantal: 1651, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bräcke om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bräcke fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bräcke. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bräcke rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.