Frisörer i Bispgården

Annons:
Hitta frisör i Bispgården - duktiga och erfarna frisörer i Bispgården som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Bispgården som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bispgården

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bispgården som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bispgården för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Fryklund, Herman Sune
Forsv. 25
840 73 Bispgården

Annons:

Håruppsättning i Bispgården

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bispgården så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bispgården så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bispgården som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bispgården

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bispgården varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bispgården innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bispgården

I Bispgården fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bispgården. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bispgården:

Bispgården är kyrkbyn i Fors socken i Ragunda kommun i östligaste Jämtland. Orten är uppdelad på två tätorter: Västra Bispgården och Östra Bispgården. Bispgården ligger cirka 120 km öster om Östersund längs riksväg 87.

Yta: 289 hektar
Invånarantal: 797, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bispgården om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bispgården fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bispgården. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bispgården rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.