Frisörer i Åsarna

Annons:
Hitta frisör i Åsarna - duktiga och erfarna frisörer i Åsarna som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Åsarna som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åsarna

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åsarna som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åsarna för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Emilia
Olstav. 35
840 31 ÅSARNA


Petrus Hair Salon
Österåsen 125
840 31 ÅSARNA

Annons:

Håruppsättning i Åsarna

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åsarna så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åsarna så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åsarna som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åsarna

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åsarna varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åsarna innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åsarna

I Åsarna fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åsarna. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åsarna:

Åsarna (Aosan på Bersmaol, äldre stavning Åsarne) är en tätort i Bergs kommun och kyrkbyn i Åsarne socken i södra Jämtland. Samhället ligger väster om sjön Grannen, som är en del av Ljungan.

Yta: 64,64 hektar
Invånarantal: 268, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åsarna om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åsarna fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åsarna. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åsarna rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.