Frisörer i Åre

Annons:
Hitta frisör i Åre - duktiga och erfarna frisörer i Åre som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Åre som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åre

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åre som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åre för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårstugan Åre
Årev. 72
830 13 åre


Åresaxen S.D. AB
Stationsv. 5
830 13 åre


Excellent Skin & Hair I Åre AB
Årev. 75
830 13 åre


Åresaxen
0647 - 522 03Johannas Hår & Hantverk AB
Åre Strand
ÅRE


Jörgensen Vigdis
Birgittav. 3
830 13 åre

Annons:

Håruppsättning i Åre

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åre så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åre så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åre som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åre

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åre varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åre innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åre

I Åre fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åre. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åre:

Åre är en tätort i Åre kommun, västra Jämtland. Åre är kyrkort i Åre socken men trots namnet inte centralort i kommunen, vilket i stället är Järpen (25 kilometer öster om Åre). Antalet fast bosatta i tätorten Åre uppgår till cirka 1 400 personer.

Yta: 167,19 hektar
Invånarantal: 1417, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åre om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åre fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åre. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åre rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Jämtland.