Frisörer i Vessigebro

Annons:
Hitta frisör i Vessigebro - duktiga och erfarna frisörer i Vessigebro som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Vessigebro som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Vessigebro

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Vessigebro som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Vessigebro för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Cissi
Stationsg. 5
311 64 Vessigebro

Annons:

Håruppsättning i Vessigebro

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Vessigebro så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Vessigebro så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Vessigebro som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Vessigebro

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Vessigebro varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Vessigebro innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Vessigebro

I Vessigebro fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Vessigebro. Nedan finns en del övrig fakta om orten Vessigebro:

Vessigebro är en tätort i Falkenbergs kommun och kyrkbyn i Vessige socken i Hallands län.

Yta: 102,62 hektar
Invånarantal: 740, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Vessigebro om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Vessigebro fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Vessigebro. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Vessigebro rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.