Frisörer i Våxtorp

Annons:
Hitta frisör i Våxtorp - duktiga och erfarna frisörer i Våxtorp som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Våxtorp som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Våxtorp

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Våxtorp som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Våxtorp för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Inger Johanssons Damfrisering
Ejderv. 8
312 75 VÅXTORP


Charlotte på Ullmans
Byg. 13
312 75 VÅXTORP


Folkes Eftr. Herr O Damfrisering, Lena Hammarber
Tureby 138
312 98 Våxtorp

Annons:

Håruppsättning i Våxtorp

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Våxtorp så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Våxtorp så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Våxtorp som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Våxtorp

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Våxtorp varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Våxtorp innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Våxtorp

I Våxtorp fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Våxtorp. Nedan finns en del övrig fakta om orten Våxtorp:

Våxtorp är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Våxtorps socken i Hallands län. Den tidigaste namnformen är Owaghstorp som betyder just 'Owaghs torp' och namnet har genom århundradena förändrats för att slutligen bli Våxtorp.

Yta: 136,45 hektar
Invånarantal: 970, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Våxtorp om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Våxtorp fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Våxtorp. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Våxtorp rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.