Frisörer i Tvååker

Annons:
Hitta frisör i Tvååker - duktiga och erfarna frisörer i Tvååker som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 10 olika frisörer i Tvååker som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tvååker

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tvååker som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tvååker för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Henriksgårds Lantbruk AB
Spannarp 125
432 77 TVÅÅKER


Salong Dammvik
Verkstadsg. 1 B
432 78 Tvååker


Christinas Hårvård
Spannarp 125
432 77 TVÅÅKER


AB Hårdesign I Varberg
Verkstadsg. 2
432 78 Tvååker


SaxDaxeriet
Fastarpsv. 46
432 78 Tvååker


Hårdesign
Verkstadsg. 2
432 78 Tvååker


Larssons Hårkällare
Tvååkers g. 8
432 76 Tvååker


Paulinas Salong
Moarna 8 A
432 76 Tvååker


No.15 Presentbutik & Frisör
Hultatorpsv. 15
432 78 Tvååker


Frisyrverkstan
Åhs 32
432 76 Tvååker

Annons:

Håruppsättning i Tvååker

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tvååker så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tvååker så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tvååker som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tvååker

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tvååker varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tvååker innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tvååker

I Tvååker fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tvååker. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tvååker:

Tvååker är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och kyrkbyn i Tvååkers socken. Den är belägen vid motorväg E6/E20 cirka 15 km sydost om centralorten Varberg.

Yta: 223,49 hektar
Invånarantal: 2534, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tvååker om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tvååker fanns det totalt 10 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tvååker. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tvååker rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.