Frisörer i Torup

Annons:
Hitta frisör i Torup - duktiga och erfarna frisörer i Torup som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Torup som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Torup

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Torup som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Torup för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Hårpunkten
Fredrikslundsv. 4
314 41 TORUP


Klippstugan I Torup
Djäknev. 8
314 41 TORUP

Annons:

Håruppsättning i Torup

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Torup så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Torup så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Torup som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Torup

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Torup varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Torup innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Torup

I Torup fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Torup. Nedan finns en del övrig fakta om orten Torup:

Torup är en tätort i Hylte kommun i Hallands län och kyrkbyn i Torups socken. Orten har gamla anor, belägen mellan Sjögårdssjön och den mindre Prästasjön.

Yta: 162,85 hektar
Invånarantal: 1183, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Torup om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Torup fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Torup. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Torup rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.