Frisörer i Laholm

Annons:
Hitta frisör i Laholm - duktiga och erfarna frisörer i Laholm som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Laholm som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Laholm

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Laholm som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Laholm för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Ceasar
Köpmansg. 2
312 30 Laholm


Hårdesign
Storg. 28
312 30 Laholm


Flickorna på Ullmans
Stortorget 10
312 30 Laholm


Salong Lorena
Storg. 4
312 30 Laholm


Mis Klippmakeri
S. Kattarp 321
312 93 LAHOLM


Afrodites Hårateljé
Trädgårdsgatan 18A
31230 Laholm


Fejemyr, Emelie
Stortorget
312 30 Laholm


Salong L:a Tjärby
Årstidsv. 18
312 35 LAHOLM


Marias Hårstudio
Storg. 4
312 30 Laholm


Inger-Lenas Klipphörna
Mattissons v. 6
312 94 Laholm


Amandas Hårstudio & Parfymeri
Stortorget 3
312 30 Laholm


TorgFrizören
Stortorget 15
312 30 Laholm


Salong Mouhib Boutros Herrfrisör
Årstidsv. 14
312 35 LAHOLM


Monicas Hårvård
Forellgränd 7
312 33 LAHOLM

Annons:

Håruppsättning i Laholm

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Laholm så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Laholm så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Laholm som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Laholm

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Laholm varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Laholm innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Laholm

I Laholm fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Laholm. Nedan finns en del övrig fakta om orten Laholm:

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Laholm om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Laholm fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Laholm. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Laholm rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.