Frisörer i Hyltebruk

Annons:
Hitta frisör i Hyltebruk - duktiga och erfarna frisörer i Hyltebruk som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Hyltebruk som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hyltebruk

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hyltebruk som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hyltebruk för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Maries Hårsalong
Storg. 6 C
314 31 Hyltebruk


Salong Duo
Dalg. 1
314 32 HYLTEBRUK


Studio Frisan AB
Storg. 16 B
314 31 Hyltebruk


Hylte Salong
Storg. 4 H
314 31 Hyltebruk


Salong Din Frisör
Storg. 26
314 31 Hyltebruk

Annons:

Håruppsättning i Hyltebruk

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hyltebruk så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hyltebruk så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hyltebruk som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hyltebruk

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hyltebruk varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hyltebruk innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hyltebruk

I Hyltebruk fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hyltebruk. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hyltebruk:

Hyltebruk är en tätort och centralort i Hylte kommun i Hallands län. Hyltebruk ligger vid Nissan. Hyltebruk är ett typiskt brukssamhälle som vuxit upp kring Hylte bruk, grundat 1907 och i dag ett av världens största tidningspappersbruk med 920 anställda.

Yta: 491,22 hektar
Invånarantal: 3716, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hyltebruk om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hyltebruk fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hyltebruk. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hyltebruk rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.