Frisörer i Hishult

Annons:
Hitta frisör i Hishult - duktiga och erfarna frisörer i Hishult som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Hishult som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Hishult

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Hishult som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Hishult för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hårtoppen
Möllev. 4
312 53 HISHULT


Salong Axicia
Markarydsv. 7
312 53 HISHULT


Frisör Hörnan 7:an
Markarydsv. 7
312 53 HISHULT

Annons:

Håruppsättning i Hishult

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Hishult så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Hishult så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Hishult som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Hishult

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Hishult varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Hishult innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Hishult

I Hishult fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Hishult. Nedan finns en del övrig fakta om orten Hishult:

Hishult är en tätort i Laholms kommun och kyrkbyn i Hishults socken i Hallands län.

Yta: 73,93 hektar
Invånarantal: 332, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Hishult om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Hishult fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Hishult. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Hishult rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.