Frisörer i Fjärås

Annons:
Hitta frisör i Fjärås - duktiga och erfarna frisörer i Fjärås som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Fjärås som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fjärås

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fjärås som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fjärås för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Lollo
Rajgräsv. 3
439 71 Fjärås


Salong Bechir
Vetev. 58
439 71 Fjärås


Er Salong
Tuvedalsv. 47
439 74 FJÄRÅS


Salong Cest Moi
Varbergsv. 485
439 73 Fjärås

Annons:

Håruppsättning i Fjärås

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fjärås så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fjärås så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fjärås som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fjärås

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fjärås varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fjärås innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fjärås

I Fjärås fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fjärås. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fjärås:

Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.Fjärås socken i Halland ingick i Fjäre härad, ingår sedan 1974 i Kungsbacka kommun och motsvarar från 2016 Fjärås distrikt.

Yta: 152 km2
Invånarantal: 4780, år 2000

Här kan du ta del av mer information om orten Fjärås om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fjärås fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fjärås. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fjärås rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.