Frisörer i Eldsberga

Annons:
Hitta frisör i Eldsberga - duktiga och erfarna frisörer i Eldsberga som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Eldsberga som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Eldsberga

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Eldsberga som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Eldsberga för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Gullbranna Frissan
Anisv. 26
305 96 Eldsberga

Annons:

Håruppsättning i Eldsberga

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Eldsberga så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Eldsberga så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Eldsberga som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Eldsberga

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Eldsberga varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Eldsberga innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Eldsberga

I Eldsberga fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Eldsberga. Nedan finns en del övrig fakta om orten Eldsberga:

Eldsberga är en tätort i södra delen av Halmstads kommun i Hallands län och är kyrkbyn i Eldsberga socken.

Yta: 95,10 hektar
Invånarantal: 720, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Eldsberga om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Eldsberga fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Eldsberga. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Eldsberga rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.