Frisörer i Bua

Annons:
Hitta frisör i Bua - duktiga och erfarna frisörer i Bua som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Bua som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Bua

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Bua som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Bua för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Camilla Nilsson Frisör
Ankarev. 6
432 64 BUA


Värö Dam- o Herrfrisering
Rönnv. 36 Bua Center
432 63 Bua

Annons:

Håruppsättning i Bua

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Bua så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Bua så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Bua som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Bua

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Bua varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Bua innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Bua

I Bua fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Bua. Nedan finns en del övrig fakta om orten Bua:

Bua är en tätort i Varbergs kommun i Hallands län och är beläget vid kusten cirka 20 km norr om centralorten Varberg. Bua är också en halvö och här börjar skärgården som fortsätter norrut.

Yta: 126,85 hektar
Invånarantal: 1746, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Bua om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Bua fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Bua. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Bua rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.