Frisörer i Åsa

Annons:
Hitta frisör i Åsa - duktiga och erfarna frisörer i Åsa som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Åsa som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åsa

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åsa som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åsa för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Frigge Frissan
Underåsav. 28
439 54 ÅSA


Klipperiet G Mars
Hästholmsv. 31
439 53 åsa


Klippet I Åsa
Åsa Stationsv. 15
439 55 åsa


Linda Wetter
Åsa Bäckv. 111 H
439 54 ÅSA

Annons:

Håruppsättning i Åsa

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åsa så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åsa så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åsa som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åsa

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åsa varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åsa innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åsa

I Åsa fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åsa. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åsa:

Åsa är en tätort i Kungsbacka kommun i Hallands län, belägen 45 kilometer söder om Göteborg. Det bor ca 3400 personen och är en trevlig by.

Yta: 281,46 hektar
Invånarantal: 3369, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åsa om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åsa fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åsa. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åsa rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.