Frisörer i Älvsered

Annons:
Hitta frisör i Älvsered - duktiga och erfarna frisörer i Älvsered som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Älvsered som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Älvsered

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Älvsered som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Älvsered för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Hår o Sånt
Hotellv. 4
311 63 älvsered

Annons:

Håruppsättning i Älvsered

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Älvsered så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Älvsered så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Älvsered som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Älvsered

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Älvsered varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Älvsered innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Älvsered

I Älvsered fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Älvsered. Nedan finns en del övrig fakta om orten Älvsered:

Älvsered är en tätort i Falkenbergs kommun i Hallands län och kyrkbyn i Älvsereds socken, belägen 5 mil norr om Falkenberg och 4 mil söder om Svenljunga, och genomrinns av Högvadsån. Samhället är den sydligaste tätorten i Västergötland och den nordligaste i Falkenbergs kommun.

Yta: 98,50 hektar
Invånarantal: 433, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Älvsered om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Älvsered fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Älvsered. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Älvsered rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Halland.