Frisörer i Tingstäde

Annons:
Hitta frisör i Tingstäde - duktiga och erfarna frisörer i Tingstäde som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Tingstäde som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Tingstäde

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Tingstäde som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Tingstäde för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sju Svåra Hår
Stenkyrka Broungs 637
624 42 TINGSTÄDE

Annons:

Håruppsättning i Tingstäde

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Tingstäde så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Tingstäde så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Tingstäde som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Tingstäde

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Tingstäde varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Tingstäde innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Tingstäde

I Tingstäde fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Tingstäde. Nedan finns en del övrig fakta om orten Tingstäde:

Tingstäde är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län och kyrkby i Tingstäde socken på Gotland, belägen vid Tingstäde träsk cirka 20 km nordöst om centralorten Visby.

Yta: 115,63 hektar
Invånarantal: 265, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Tingstäde om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Tingstäde fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Tingstäde. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Tingstäde rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gotland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.