Frisörer i Slite

Annons:
Hitta frisör i Slite - duktiga och erfarna frisörer i Slite som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Slite som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Slite

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Slite som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Slite för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Wannas Klipp
Storg. 59
624 48 SLITE


Hårslingan
Storg. 70
624 48 SLITE


Klippboden Vallstena
Vallstena Gläntan 6
624 32 Slite


Tina Rosendahls Klipp
Boge Laxare 267
624 36 Slite


Salong Britt
Mellang. 6
624 48 SLITE

Annons:

Håruppsättning i Slite

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Slite så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Slite så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Slite som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Slite

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Slite varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Slite innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Slite

I Slite fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Slite. Nedan finns en del övrig fakta om orten Slite:

Slite är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen på Gotlands östkust drygt tre mil öster om centralorten Visby.

Yta: 250,71 hektar
Invånarantal: 1483, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Slite om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Slite fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Slite. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Slite rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gotland.