Frisörer i Ljugarn

Annons:
Hitta frisör i Ljugarn - duktiga och erfarna frisörer i Ljugarn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 2 olika frisörer i Ljugarn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Ljugarn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Ljugarn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Ljugarn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Marguerite Stärkmans Klippställe
Lau Snausarve 396
623 62 Ljugarn


FRISÖRBRUDEN
Bollängsv. 15
623 65 LJUGARN

Annons:

Håruppsättning i Ljugarn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Ljugarn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Ljugarn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Ljugarn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Ljugarn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Ljugarn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Ljugarn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Ljugarn

I Ljugarn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Ljugarn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Ljugarn:

Ljugarn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län. I Ljugarn finns 238 (2010-12-31) bofasta[1]. Strax norr om orten ligger fiskeläget Vitvär och naturreservatet Folhammar

Yta: 55,88 hektar
Invånarantal: 238, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Ljugarn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Ljugarn fanns det totalt 2 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Ljugarn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Ljugarn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gotland.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.