Frisörer i Klintehamn

Annons:
Hitta frisör i Klintehamn - duktiga och erfarna frisörer i Klintehamn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Klintehamn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Klintehamn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Klintehamn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Klintehamn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Det Lilla Klippet
Donnersg. 1 D
623 77 Klintehamn


Salong Maud
Donnersg. 1 C
623 77 Klintehamn


Idas Hårstudio
Donnersg. 1 D
623 77 Klintehamn

Annons:

Håruppsättning i Klintehamn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Klintehamn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Klintehamn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Klintehamn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Klintehamn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Klintehamn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Klintehamn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Klintehamn

I Klintehamn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Klintehamn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Klintehamn:

Klintehamn är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen drygt tre mil söder om centralorten Visby. Klintehamn ligger väster om kyrkbyn i Klinte socken, Klinte, där Klinte kyrka ligger.

Yta: 212,09 hektar
Invånarantal: 1363, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Klintehamn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Klintehamn fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Klintehamn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Klintehamn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gotland.