Frisörer i Fårösund

Annons:
Hitta frisör i Fårösund - duktiga och erfarna frisörer i Fårösund som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Fårösund som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Fårösund

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Fårösund som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Fårösund för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong 18 kvadrat
Kustparksv. 10
624 70 Fårösund

Annons:

Håruppsättning i Fårösund

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Fårösund så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Fårösund så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Fårösund som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Fårösund

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Fårösund varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Fårösund innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Fårösund

I Fårösund fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Fårösund. Nedan finns en del övrig fakta om orten Fårösund:

Fårösund är den nordligaste tätorten i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen cirka 56 km norr om Visby. Fårösund ligger vid havet med utsikt mot Fårö och är välbesökt av turister på sommaren, men ett lugnt och stilla samhälle under hösten, vintern och våren.

Yta: 289,20 hektar
Invånarantal: 816, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Fårösund om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Fårösund fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Fårösund. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Fårösund rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gotland.