Frisörer i Burgsvik

Annons:
Hitta frisör i Burgsvik - duktiga och erfarna frisörer i Burgsvik som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Burgsvik som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Burgsvik

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Burgsvik som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Burgsvik för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Kron, Therese
Hoburgsv. 40
623 35 Burgsvik

Annons:

Håruppsättning i Burgsvik

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Burgsvik så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Burgsvik så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Burgsvik som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Burgsvik

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Burgsvik varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Burgsvik innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Burgsvik

I Burgsvik fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Burgsvik. Nedan finns en del övrig fakta om orten Burgsvik:

Burgsvik ['buschvick] är en tätort i Gotlands kommun i Gotlands län, belägen sju och en halv mil söder om Visby. Burgsvik ligger i Öja socken på södra Gotland.

Yta: 93,67 hektar
Invånarantal: 338, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Burgsvik om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Burgsvik fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Burgsvik. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Burgsvik rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gotland.