Frisörer i Viksjöfors

Annons:
Hitta frisör i Viksjöfors - duktiga och erfarna frisörer i Viksjöfors som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Viksjöfors som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Viksjöfors

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Viksjöfors som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Viksjöfors för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Nordqvist, Britt-Marie
Lössenbo 171
828 95 Viksjöfors

Annons:

Håruppsättning i Viksjöfors

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Viksjöfors så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Viksjöfors så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Viksjöfors som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Viksjöfors

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Viksjöfors varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Viksjöfors innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Viksjöfors

I Viksjöfors fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Viksjöfors. Nedan finns en del övrig fakta om orten Viksjöfors:

Viksjöfors är en tätort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Artisten Håkan Berg och landslagsspelaren i fotboll, Jenny Hjohlman, kommer från Viksjöfors.

Yta: 63,39 hektar
Invånarantal: 244, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Viksjöfors om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Viksjöfors fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Viksjöfors. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Viksjöfors rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.