Frisörer i Valbo

Annons:
Hitta frisör i Valbo - duktiga och erfarna frisörer i Valbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Valbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Valbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Valbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Valbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Valbo Hårverkstad
Centrum 1
818 30 Valbo


Ateljé Hårloftet
Bäckv. 1
818 31 VALBO


Linda Lukic Firma
Peder Almenius v. 3
818 32 Valbo


Lyko Retail AB
Valbov. 307
818 32 Valbo


Salong L
Kvarnv. 18
818 31 VALBO


Cityfrisörerna AB
Valbov. 307 -309 Valbo Köpcentrum
818 32 Valbo


Cityfrisörerna
Valbovägen
818 41 Valbo


Hårnästet
Valbov. 182
818 33 VALBO


Hårkonstnär, Tommie
Guldsmedsv. 12
818 33 VALBO

Annons:

Håruppsättning i Valbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Valbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Valbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Valbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Valbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Valbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Valbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Valbo

I Valbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Valbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Valbo:

Valbo är en tätort i Gävle kommun i Gästrikland. Valbo kyrka ligger inte i denna tätort utan i tätorten Gävle strax öster om denna tätort.

Yta: 823,72 hektar
Invånarantal: 7065, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Valbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Valbo fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Valbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Valbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.