Frisörer i Järvsö

Annons:
Hitta frisör i Järvsö - duktiga och erfarna frisörer i Järvsö som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 3 olika frisörer i Järvsö som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Järvsö

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Järvsö som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Järvsö för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Klippet Maria Birath
Skästra Furuviksv. 12
820 40 JÄRVSÖ


Salong Beauty by Thyrell
Hamreg. 27
820 40 JÄRVSÖ


Olsson, Ronny
Bodav. 116
820 40 JÄRVSÖ

Annons:

Håruppsättning i Järvsö

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Järvsö så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Järvsö så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Järvsö som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Järvsö

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Järvsö varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Järvsö innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Järvsö

I Järvsö fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Järvsö. Nedan finns en del övrig fakta om orten Järvsö:

Järvsö är en tätort i Ljusdals kommun, Hälsingland och kyrkbyn i Järvsö socken. Järvsö ligger på sluttningarna runt Ljusnandalen där älven Ljusnan rinner fram. Orten försörjer sig till stor del på turismen, bland annat skidanläggningen Järvsöbacken samt Järvzoo.

Yta: 213,11 hektar
Invånarantal: 1407, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Järvsö om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Järvsö fanns det totalt 3 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Järvsö. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Järvsö rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.