Frisörer i Färila

Annons:
Hitta frisör i Färila - duktiga och erfarna frisörer i Färila som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Färila som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Färila

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Färila som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Färila för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong 36. Anna Eriksson
Härjedalsv. 135
820 41 Färila


Anitas Hårvård
Skolv. 10
820 41 Färila


Dahlberg, Johanna
Hyttebov. 67
820 41 Färila


Hårfint, Mikaela Ferm Persson
Härjedalsv. 110
820 41 Färila

Annons:

Håruppsättning i Färila

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Färila så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Färila så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Färila som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Färila

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Färila varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Färila innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Färila

I Färila fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Färila. Nedan finns en del övrig fakta om orten Färila:

Färila är en tätort i Ljusdals kommun i Hälsingland och kyrkbyn i Färila socken. Färila består av öppna dalgångsmarker utmed Ljusnan och är en bostads- och industriort.

Yta: 247,30 hektar
Invånarantal: 1293, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Färila om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Färila fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Färila. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Färila rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.