Frisörer i Enånger

Annons:
Hitta frisör i Enånger - duktiga och erfarna frisörer i Enånger som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Enånger som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Enånger

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Enånger som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Enånger för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Leif Fast
Lindefallet 615
825 96 ENÅNGER

Annons:

Håruppsättning i Enånger

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Enånger så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Enånger så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Enånger som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Enånger

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Enånger varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Enånger innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Enånger

I Enånger fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Enånger. Nedan finns en del övrig fakta om orten Enånger:

Enånger är en tätort, tillika kyrkort i Enånger socken i Hudiksvalls kommun, Gävleborgs län, Hälsingland. Enånger ligger längs europaväg 4, cirka 23 km söder om Hudiksvall.

Yta: 130,98 hektar
Invånarantal: 642, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Enånger om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Enånger fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Enånger. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Enånger rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.