Frisörer i Edsbyn

Annons:
Hitta frisör i Edsbyn - duktiga och erfarna frisörer i Edsbyn som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 11 olika frisörer i Edsbyn som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Edsbyn

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Edsbyn som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Edsbyn för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Barbros Hårservice
Rävabergsv. 20
828 34 Edsbyn


Salong Stil
G. Faluv. 1 A
828 32 Edsbyn


Salong Urax
Öjungsv. 63 A
828 34 Edsbyn


Hårfint
Långg. 30
828 33 EDSBYN


Salong Nutid Schönnings
Långg. 41 B
828 33 EDSBYN


Birgitta Davidsson
Knådav. 62
828 94 Edsbyn


Söder, Anna
Lillg. 3
828 32 Edsbyn


Oktober Nr. 9 HB
Hembygdsg. 4 A
828 32 Edsbyn


Självfallet i Edsbyn
Hembygdsg. 5
828 32 Edsbyn


Salong Nutid
Långg. 41 B
828 33 EDSBYN


Salong Urax
Långg. 13
828 32 Edsbyn

Annons:

Håruppsättning i Edsbyn

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Edsbyn så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Edsbyn så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Edsbyn som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Edsbyn

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Edsbyn varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Edsbyn innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Edsbyn

I Edsbyn fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Edsbyn. Nedan finns en del övrig fakta om orten Edsbyn:

Edsbyn är en tätort i södra Hälsingland samt centralort i Ovanåkers kommun, Gävleborgs län. Edsbyn är en av Sveriges största byar. Den gränsar till Rättviks kommun.

Yta: 453,26 hektar
Invånarantal: 3985, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Edsbyn om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Edsbyn fanns det totalt 11 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Edsbyn. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Edsbyn rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.