Frisörer i Delsbo

Annons:
Hitta frisör i Delsbo - duktiga och erfarna frisörer i Delsbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 12 olika frisörer i Delsbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Delsbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Delsbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Delsbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Dellenvåg
Gåsbackav. 403
820 60 DELSBO


Lindberg, Therese
Stationsg. 11
820 60 DELSBO


Hos Ida
Björkg. 45
820 60 DELSBO


Sonjas Hårsalong
Björkg. 6
820 60 DELSBO


Spoil me Hårstudio i Delsbo AB
Torgg. 9
820 60 DELSBO


Salong Hygien
Olnirsv. 14 B
820 60 DELSBO


Olsson Märta Gunhild Margareta
Lund 16
820 60 DELSBO


Wivis Damfrisering
Stationsg. 11
820 60 DELSBO


Märtas Frisering
Lund 16
820 60 DELSBO


Salong Cleopatra Ulrica Säfsholm
Storg. 9 C
820 60 DELSBO


Salong Favette/Studio Unic
Kalvstigen 9 B
820 60 DELSBO


Maria Wennberg
Köpmang. 10
820 60 DELSBO

Annons:

Håruppsättning i Delsbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Delsbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Delsbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Delsbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Delsbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Delsbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Delsbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Delsbo

I Delsbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Delsbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Delsbo:

Delsbo är en tätort i Delsbo socken i Hudiksvalls kommun, i Hälsingland och ligger 33 kilometer väster om Hudiksvall. Delsbo ligger mellan Södra Dellen och Stömnesjön. Länsväg 305 startar här och Riksväg 84 från Hudiksvall går igenom Delsbo vidare mot Norge.

Yta: 284,56 hektar
Invånarantal: 2192, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Delsbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Delsbo fanns det totalt 12 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Delsbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Delsbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.