Frisörer i Åshammar

Annons:
Hitta frisör i Åshammar - duktiga och erfarna frisörer i Åshammar som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 1 olika frisörer i Åshammar som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Åshammar

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Åshammar som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Åshammar för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Mira
Svärdsjöv. 208
812 51 åshammar

Annons:

Håruppsättning i Åshammar

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Åshammar så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Åshammar så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Åshammar som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Åshammar

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Åshammar varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Åshammar innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Åshammar

I Åshammar fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Åshammar. Nedan finns en del övrig fakta om orten Åshammar:

Åshammar är en tätort i Sandvikens kommun. Genom tätorten rinner Borrsjöån vilken mynnar i Storsjön, Gästrikland. Ortens skola, Alsjöskolan, är en F-6 skola med ca. 100 elever.

Yta: 170,50 hektar
Invånarantal: 727, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Åshammar om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Åshammar fanns det totalt 1 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Åshammar. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Åshammar rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.