Frisörer i Alfta

Annons:
Hitta frisör i Alfta - duktiga och erfarna frisörer i Alfta som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 5 olika frisörer i Alfta som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Alfta

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Alfta som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Alfta för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Toppen
Långg. 42
822 30 ALFTA


Helenas Klippotek
Ängsv. 15
822 31 Alfta


Marias Klipphörna Maria Fridlund
Långg. 56
822 30 ALFTA


Galil
Långg. 55
822 30 ALFTA


Studio Sara Björk
Storgatan 38
822 31 Alfta

Annons:

Håruppsättning i Alfta

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Alfta så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Alfta så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Alfta som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Alfta

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Alfta varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Alfta innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Alfta

I Alfta fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Alfta. Nedan finns en del övrig fakta om orten Alfta:

Alfta är en tätort i Ovanåkers kommun och kyrkbyn i Alfta socken.

Yta: 343,48 hektar
Invånarantal: 2155, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Alfta om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Alfta fanns det totalt 5 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Alfta. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Alfta rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Gävleborg.