Frisörer i Smedjebacken

Annons:
Hitta frisör i Smedjebacken - duktiga och erfarna frisörer i Smedjebacken som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 9 olika frisörer i Smedjebacken som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Smedjebacken

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Smedjebacken som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Smedjebacken för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Mallas Klippshop
Granitv. 10
777 33 SMEDJEBACKEN


Rolands Barber Shop
Åsmansbov. 31
777 90 Smedjebacken


Evas Hårsalong
Gubbov. 78
777 91 SMEDJEBACKEN


Klipprummet
Vasag. 10
777 30 Smedjebacken


Lena Önnemar M.E.F.
Kyrkog. 25
777 30 Smedjebacken


Citysalongen, Anita Bjursten
Eriksbergsv. 2
777 50 Smedjebacken


Zynk Ludvika
Sveav. 6
777 32 Smedjebacken


Lilla Klipperian
Vasag. 6
777 30 Smedjebacken


Åsas Målarloft
Sparrmans v. 25
777 50 Smedjebacken

Annons:

Håruppsättning i Smedjebacken

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Smedjebacken så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Smedjebacken så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Smedjebacken som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Smedjebacken

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Smedjebacken varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Smedjebacken innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Smedjebacken

I Smedjebacken fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Smedjebacken. Nedan finns en del övrig fakta om orten Smedjebacken:

Smedjebacken är en tätort i södra Dalarna och centralort i Smedjebackens kommun, Dalarnas län. Orten ligger vid sjön Norra Barken cirka 4 mil söder om Borlänge och är mest känd för sin järnindustri, genom Smedjebackens Walsverk.

Yta: 1 057,81 km2
Invånarantal: 10759, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Smedjebacken om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Smedjebacken fanns det totalt 9 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Smedjebacken. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Smedjebacken rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.