Frisörer i Säter

Annons:
Hitta frisör i Säter - duktiga och erfarna frisörer i Säter som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 14 olika frisörer i Säter som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Säter

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Säter som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Säter för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Salong Klips
Täppg. 6
783 34 Säter


Hårstudion
Kungsv. 12
783 35 SÄTER


Hårkällarn
Kristineg. 10
783 30 Säter


Margareta Normans Damfrisering
Dalsbyv. 20
783 35 SÄTER


Klippt & Skuret i Säter AB
Jones v. 38
783 31 SÄTER


Frisyrmakeriet
Vasag. 4
783 30 Säter


Gustafsson, Marie
Vasag. 4
783 30 Säter


Madeleine&Patrick Andersson
Vasag. 14
783 30 Säter


Salong KlippAnn
Engelbrektsg. 1 Vasaplan
783 30 Säter


Margaretas Dam & Herrfrisering
Gustaf Adolfsv. 7
783 34 Säter


Madame Orr, AB
Bispberg 14
783 90 Säter


Dagens Klipp Säter, AB
Kungsv. 12
783 35 SÄTER


JJ.s Hårdesign
Ö. Långg. 6
783 30 Säter


hair by helena
Kungsv. 2
783 35 SÄTER

Annons:

Håruppsättning i Säter

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Säter så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Säter så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Säter som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Säter

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Säter varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Säter innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Säter

I Säter fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Säter. Nedan finns en del övrig fakta om orten Säter:

Säter är en tätort i Dalarna samt centralort i Säters kommun i Dalarnas län. Järnvägsstationen ligger åt nordöst här och norr om den ligger Säterdalen som är ett ravinsystem som ligger nära centrum.

Yta: 624,53 km2
Invånarantal: 10939, år 2015

Här kan du ta del av mer information om orten Säter om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Säter fanns det totalt 14 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Säter. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Säter rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.