Frisörer i Sälen

Annons:
Hitta frisör i Sälen - duktiga och erfarna frisörer i Sälen som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 4 olika frisörer i Sälen som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Sälen

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Sälen som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Sälen för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Sälens Hårmakeri AB
Sälenv. 23
780 67 SÄLEN


Sälens Bed & Breakfast
Limkarlsv. 3
780 67 SÄLEN


Salong Snöklippet
Högfjällshotellet
780 67 SÄLEN


Emma, Frisör & Hårstylist
Lindvallen Experium
780 67 SÄLEN

Annons:

Håruppsättning i Sälen

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Sälen så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Sälen så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Sälen som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Sälen

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Sälen varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Sälen innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Sälen

I Sälen fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Sälen. Nedan finns en del övrig fakta om orten Sälen:

Sälen är en tätort i Transtrands socken, Malung-Sälens kommun i Dalarna cirka 65 km nordväst om Malung. Söder om tätorten finns byn Berga, där starten av Vasaloppet sker.

Yta: 132,71 hektar
Invånarantal: 652, år 2010

Här kan du ta del av mer information om orten Sälen om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Sälen fanns det totalt 4 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Sälen. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Sälen rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.

Städer med hår och frisörer i fokus

Nedan följer utvalda orter där du kan hitta frisörer som kan hjälpa dig med hårklippning och håruppsättningar.