Frisörer i Krylbo

Annons:
Hitta frisör i Krylbo - duktiga och erfarna frisörer i Krylbo som du kan besöka när du vill klippa håret eller trimma ditt skägg. Sammanlagt så finns det 6 olika frisörer i Krylbo som du kan välja mellan när det är dags att få hjälp med att klippa håret.
Annons:

Frisör i Krylbo

Nedan ser du vår lista över alla frisörer i Krylbo som du kan välja mellan när det är dags för hårklippning, ny frisyr eller trimma skägget. Ibland kan det vara bra att prova en ny frisör i Krylbo för att antingen våga prova en ny frisyr eller bara för lite omväxlings skull.

Kerstin Bohman
Granåsv. 3
775 50 KRYLBO


Majas Herrfrisering
Trastg. 11 B
775 52 KRYLBO


Salong Eva-Lena
Västmannag. 3
775 52 KRYLBO


Krylbo Rea Centrum AB
Järnvägsg. 22
775 51 Krylbo


Salong Mona
Stationsg. 31
775 50 KRYLBO


Bäckström, Jan
Järnvägsg. 26
775 51 Krylbo

Annons:

Håruppsättning i Krylbo

Förutom att klippa håret hos någon frisör i Krylbo så kan de flesta frisörerna i vår lista ovanför också hjälpa dig med håruppsättningar. Om du t.ex. ska på bröllop eller fest i Krylbo så kan det vara trevligt med en professionell håruppsättning. Tag kontakt med några olika frisörer ovan för att höra vilka av frisörerna i Krylbo som kan hjälpa dig.

Pris på klippning hos frisör i Krylbo

Kostnad och pris på att klippa sig hos en frisör i Krylbo varierar en hel del beroende på vilken typ av frisyr du vill ha samt vilken av ortens frisörer du väljer att klippa dig hos. Vi rekommenderar att du kontaktar ett par olika frisörer i Krylbo innan du bestämmer dig för vilken frisör du vill besöka.

Frisörfakta om Krylbo

I Krylbo fanns det minst ett företag med frisörer som kan hjälpa dig med att klippa håret eller göra håruppsättningar i Krylbo. Nedan finns en del övrig fakta om orten Krylbo:

Krylbo är en del av tätorten Avesta i Avesta kommun i södra Dalarna. Krylbo har en livsmedelsbutik, en trafikskola, två restauranger och flera parker. Idrottslivet i Krylbo innefattar fotboll, boxning, innebandy och handboll.

Yta: 6,60 km2
Invånarantal: , år

Här kan du ta del av mer information om orten Krylbo om du vill veta mer än annat relaterat till frisörer och hårklippning.

I Krylbo fanns det totalt 6 olika frisörer att välja mellan när du vill klippa håret eller få hjälp med håruppsättningar inför bröllop eller kalas i Krylbo. Skulle det vara så att du inte hittar någon lämplig frisör som du vill anlita i Krylbo rekommenderar vi att du letar vidare i andra orter i Dalarna.